Jeg øver mig…

Tusind tak for alle jeres søde og meget varme hilsner. Jeres omsorg for mig og min familie har rørt os dybt.

De seneste dage er gået med praktiske opgaver og det har været rart at kunne gøre i stedet for bare at være… Jeg er et handlende menneske og når livet bliver svært og gør ondt, så hjælper det mig at handle. Jeg ved godt at det gør ondt at miste og at det er okay at være ked og alt det der. Jeg kender sorg og krise reaktioner både fra den praktiske og fra den teoretiske vinkel, men det er altså noget andet, når man selv står midt i det…


Så jeg øver mig i at være tilstede i min sorg og tillade mig at lave ingenting… Idag er det foregået i skygge fra den blomstrende sommerfuglebusk i min have, gemt bag mørke solbriller og med næsten gemt i en bog… Jeg er tilstede, jeg mærker min smerte og jeg flygter lidt ind i en bog, og vender tilbage til virkeligheden og det er helt okay.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

 1. Man kan ikke forberede sig på at miste et menneske, men du er allerede på rette vej ved blot at være.

  Nogle dage bliver gode, nogle dage bliver ok og nogle bliver helt ad h til det næste lange stykke tid.

  Du må igennem dem – alle.

  Uanset hvilken dag det er, får du lige masser af varme tanker herfra og knus og kram.

 2. Hvad Andrea skriver er så sandt så sandt, dagene vil veksle, men savnet og sorgen vil finde sin plads i dit hjerte.
  Jeg tænker på dig og dine, knus herfra
  Lene

 3. Godt du kan finde en god måde at sørge på. Min ville være at snakke, snakke, snakke om det – til alle og enhver, sætte ord på alt, hvad jeg har tænkt og følt, håbet og gjort. Men det lyder ret rigtigt for dig, hvad du gør.

 4. Det at miste sin mor, er ganske forfærdelig. Det er lige som at miste en del af sig selv.
  Jeg mistede min mor for 3 år siden, og jeg kan stadigvæk tag mig selv i, at ville ringe til hende. Når jeg så indser at det kan jeg ikke, bliver jeg så ked af det.
  Det lyder til at du styr på både sorg og krise som vil komme.
  Merete

 5. Tanker og knus fra mig til dig 🙂

 6. Ja jeg kan jo kun tilslutte mig. Mistede mor for 4 år siden, og kan også godt tænke, jeg lige skal ringe og fortælle mor….. men det kan jeg jo ikke. Men heldigvis bliver det til at bære med tiden.

  Masser af tanker og knus

 7. du skriver saa sandt og med stor emotion som beroerer mig dybt. jeg kan vaeldig godt foele med dig.

  knus og kram

  anja

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.