Jeg har øvet mig…

Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke er super-fotograf. Men jeg øver mig… forleden fandt jeg faktisk ud af, at kameraet har en særlig close-up (såkaldt makro) funktion, man behøver slet ikke at gå i menuen eller noget, bare lige et enkelt tryk på en knap og så kan der tages billeder helt tæt på.


Jeg tog et par stykker af havens pæneste blomster, og synes selv det gik meget godt. Ellers gik Grundlovsdag her i huset med at grave ud til ny terrasse, jeg glæder mig så meget til at sidde på en jævn og solbeskinnet terrasse og nyde min kaffe.


Min eks-mand er længe blevet “punket” for kage på sin arbejdsplads, han spurgte derfor om jeg ikke kunne lave ham en gris… Som sagt så gjort og her er resultatet.

Kagen er mandelbunde med hvid chokolade lagt sammen med jordbær tiramisu.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

 1. Du er en sand kagekunstner Pia, det ser så lækkert ud 🙂

 2. Tak, det var sødt sagt.
  Pia

 3. Birgitte

  Ja i høj grad! Fantastiske kager og fantastisk hjemmeside!
  Jeg er interesseret i at lave jordbær tiramisuen om til min bryllupskage – tror du det kan gå?
  Håber du vil give mig et råd herom 🙂 På forhånd tak.

 4. Birgitte jordbærtiramisu vil være fantastisk til en sommerbryllupskage… Bare husk at en kage med frisk fløde helst ikke skal stå fremme for længe (ikke mere end et par timer). Hvis du har brug for mere råd og vejledning så send mig en mail.

 5. Birgitte

  Tusind tusind tak! Jeg sætter meget pris på din store hjælp <3
  Min søster er for mange år siden uddannet bager, så hun får fornøjelsen!
  Vi vælger at gøre det så. Det lyder jo bare lækkert! Min kæreste og jeg skal giftes 26 juli, så det blir en sommer-bryllupskage. Stort knus!

 6. Hvor er den bare sød den fine gris.
  Hvordan har du lavet trynen?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.