Jeg glæder mig…

Min veninde fra Jylland kommer på besøg denne weekend, vi skal hygge og snakke og shoppe og snakke og hygge og vi skal lære nyt… På søndag skal vi nemlig på kursus hos Maisie Parrish som holder kursus i Danmark denne weekend.
Maisie er en fantastisk dygtig engelsk “sukker-kunstner” og hun har udgivet flere bøger med skønne modellerede figurer og jeg håber at lure nogen fif, så mine modelleringer bliver endnu mere personlige.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Rigtig god fornøjelse, det må være spændende det I skal lave..dine kager er nu flotte i forvejen, men at lære nyt skal man ikke kimse af
    😉

  2. Jeg håber, det har været godt. Fik du lært en masse nyt?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.