Jeg flader ud

og nusser rundt… ordner lidt vasketøj, tjatter lidt med en støvekost, nipper et par visne blomster og sorterer lidt billeder.

Jeg snublede over dette af “den store fede” som åbenlyst mener at have fast plads ved familiens middagsbord…


De sidste par dage har jeg haft rigtig mange smerter i min ene læg og måtte opgive løbeturen i onsdags. Idag var jeg lige forbi lægen, måtte lige ha’ afklaret om det er fibromyalgien der driller, eller om der var noget andet galt… ØV! Han mener jeg har fået en belastningsskade i overgangen mellem achillesene og lægmuskel, så nu står den på ro (som om) og hvile, massage og voltarengel og kun ganske få og korte løbeture den næste uges tid. Hvis ikke det er blevet bedre så taler han om dybe blokader hos en speciallæge og jeg HADER at blive stukket… desuden er der kun 2 uger til jeg skal løbe DHL-stafet…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

  1. Tjatter lidt med en støvekost, åh, hvor godt! Nyd din fredag!

  2. Belastnings skader kommer ofte. Tjek den løberute du har – det er bedst at løbe på asfalt når du har en skade ikke ujævn underlag og hold kondien ved lige ved at cykle…. Men du må ikke forcerer….

  3. Øv hvor træls Pia – håber det er nok med lidt “hvile”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.