Jeg får knopper…

To dage med sol og milde vinde i lækrogen på altanen, uhm… Nu er det her, – foråret og nede i det bagerste hjørne i haven står beviset


de skønne røde syrligt søde rabarber er på vej, gad vide om køkkenet er færdigt, når de første rabarber kan høstes…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

 1. Har engang hørt Meyer omtale rabarberen som den mest potente haveurt, fordi den står med sit violetrøde hoved pulserende over den nøgne jord…. Når det så er skrevet, så er jeg vild med rabarber og må da vist lige have kigget til min i efteråret nysatte klump, måske har jeg også forårsfornemmelser i min have?

 2. jeg får sådan lyst til at have rabarber 🙂

 3. Zette, selvom jeg også kan få knopper over Meyer, så siger han nu mange kloge ting, og den her er en af de bedre…

  Lene, rabarber er skønne.

 4. Jeg har det lissådan med Meyer – han var altså også bedre i begyndelsen, hvor han var ny og frisk som rabarberne… Men jeg elsker også det citat, som sandsynligvis ikke er citeret korrekt, men meningen er god nok 🙂

 5. Det er en god tid, vi går i møde.

  Har lige fået købt Hendes Verden. Hvor er det en god artikel om dig. Og et rigtig godt billede.

  Tillykke med det :0)

 6. Ihhh, kagekone. Må lige dele, at mine rabarber skam også strutter potent over den ellers golde jord!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.