Jeg, – en nørd…


Meget er jeg blevet kaldt, men det er fandeme sjældent at nogen kalder mig nørd. På den anden side, så er mit forhold til kager og sukkerkunst vel i bund og grund ret nørdet… Nogen gange har jeg det som ham her og føler jeg er ved at drukne i kager og kageprojekter.


I dag var ikke en af de dage. I dag havde jeg besøg af en beslægtet sjæl og vi fik kagenørdet… Hun følte sig ny og usikker, men er dygtig og har håndelag, så hun fik tips og triks og der blev snakket igennem om alt og intet og livets små og store mirakler.


Og vi fik kaffe og cola og kage… Forleden var der hindbærsnitter til kaffen hos Anne og hun linkede til sin opskrift, da jeg klagede min lækkersult, så de måtte prøves og de er fantastiske. Hos Hjerteforeningen fandt jeg en opskrift på fastelavnsboller jeg puttede et lille stykke marcipan i hver udover den lækre hjemmelavede creme. De smager dejligt og 1 til hver var ikke nok… Når nu jeg var i gang i bageriet røg der også lige en omgang muffins i ovnen. Disse er med banan og mørkchokolade, de er toppet med en klassisk amerikansk buttercream frosting bestående af 200 g smør, 350-400 g florsukker, lidt mælk og 1 tsk. god vanillesukker.

Med dagen tøse-farvede produktion kunne man forledes til at tro, at jeg sådan en pige-pige, der sværger til lyserød og afskallede hvide møbler med dimser og krummelurer… sådan er det ikke! Jeg elsker mine sorte lædersofaer, mit tunge firkantede egetræslangbord med sorte læderstole til, og går helst klædt sådan lidt praktisk/klassisk, men når det kommer til kager så må de altså nogen gange gerne være fine, sarte og meget “girlish”…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Comments

 1. Jeg elsker at betragte din kagekunst. Skal lave nogle kager til næste weekend – denfraflyttede søn elsker når jeg fremtryller kager til kaffen. Irene

 2. velkommen til Irene og tak for din søde kommentar. Du må bage nogen banan-chokolade muffins til din søn, de er sååååå lækre.

 3. Jeg er vild med at se dine lækre billeder og beundre dine smukke kager. Du må IKKE stoppe med at være en kagenørd, nogensinde! 😉

  De kager der ser både flotte og lækre ud

 4. Jeg elsker din blog, den er meget inspirende! (: Glæder mig altid til at se om der er kommet noget nyt, siden jeg sidst kiggede d:

 5. Jeg har det ligesom Valdemarsro, jeg elsker alle dine helt fantastiske kager. Jeg elsker at sidde og falde i staver over dine imponerende kreationer 🙂

 6. Hej Kagekone..jeg må sige at dine billeder er gode, dejlige kager numme num. 🙂

 7. Bare rolig alle sammen, jeg holder ikke op med at lave kager. Jeg kan slet ikke undvære det 🙂

 8. Du er den sejeste kagenørd, jeg kender!!!
  Be a nerd, and be proud of it!

 9. marianne - fremilyset.dk

  de der hindbærsnitter tror jeg jeg vil bage til datteren – hun kommer til at elske mig – i al fald indtil de er spist

 10. do you have a recipe for the hindebaer snitter? I would love it if you could share it with me 🙂 Mange tak!!

 11. unskylde mit danske er ikke sa godt, du kan godt laese mit engelsk ikke?

 12. Jeg kan sagtens læse dit engelske Asimpson 😉 Opskriften på hindbærsnitter har jeg fundet hos Anne (hverken fulg eller fisk) og du kan se den lige her: http://www.hverkenfuglellerfisk.dk/?p=323

 13. Thank you so much, that recipe is perfect and I can't wait to make them 🙂 Have a great day! Annette

 14. Anonymous

  Hej, skal have barnedåb om nogle uger og har fået mod på selv at stå for kagen…med stor inspiration fra dig. Jeg har lavet et par forsøg med din mud cake med hindbærmousse…MUMS. Men kunne også tænke mig at lave nogle banan/choko cupcakes (kan se du har anbefalet dem til andre og det må vist være det samme som et kvalitetsmærke ;-)). Men kan du anbefale at fryse dem ned, tage dem op og pynte dem dagen før. Nægter simpelthen at stresse på selve dagen.

  Tak for mange timers underholdning og inspiration…..Louise

 15. Hej Louise
  tak for de pæne ord 🙂 Du kan sagtens fryse choko-banan cupcakes og så dekorerer dem når de er tøet op.
  Rigtig god arbejdslyst

 16. Anonymous

  Hejsa!
  Jeg står også for en snarlig barnedåb og vil også gerne lave cupcakes. Har det på samme måde som Louise og ønsker ikke at stresse på dagen. Jeg skal vist bare forstå det helt rigtigt. Jeg bager kagerne i ugen op til og frysser dem. Kan jeg så dekorere dem helt færdigt dagen før? og hvordan skal jeg så opbevare dem så de ikke bliver tørre eller kedelige? Skal de i køleskabet? Mange hilsner Kristine

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.