Jeg bøjer mig…


Den sidste uges tid har jeg kæmpet med hoste, træthed og ondt i halsen. Appetitten har været meget lille og nu er jeg altså ved at være træt af det. Jeg har bestilt tid hos lægen bare for en sikkerheds skyld og konsulteret veninden. Hun ordinerede hvidløg, honning og salvie-te jeg har alt at vinde så jeg prøver teen og bruger honningen til at søde med.

UP-DATE: ingen infektioner men en virus, som har sat sig godt fast i mine luftveje… Kuren er som beskrevet ovenfor, te (varme-drikke) og hvile… Måske jeg også skulle prøve med lidt ingefær…

Og så har jeg lige fået mail fra Sommerfuglen, som ikke har “mit” noro på lager… så nu er tørklædeprojektet sat på hold, indtil jeg finder et sted, hvor de har noro strømpegarn i farve 188… Hvis nogen gider at kigge hos deres lokale garn-pusher, ville det være en hjælp, for jeg ville så gerne videre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

 1. God bedring 🙂

 2. Frisk ingefær
  Frisk ingefær
  Frisk ingefær
  Frisk ingefær
  Frisk ingefær
  Frisk ingefær

  Revet, overhældt med kogende vand og smagt til med honning. Eller revet og puttet i varm solbærsaft eller hyldebærsaft.
  Det virker desinficerende og kvalmedæmpende og er mit absolutte universalmiddel.

  Rigtig god bedring.

 3. God bedring, din stakkel.

 4. Det var dog utroligt som alle i Danmark lige pt ligger på langs!

  God bedring – har du taget nogen echinacea dråber? De hjælper ihvertfald her 🙂

 5. Tak skal du ha’ Nicolai. Jeg har faktisk echinacea dråber i huset, jeg glemmer bare at tage dem 😉

 6. Rigtig mange krammer om god bedring – jeg syntes snart at byen er ramt…. Jeg kigger efter Noro…

 7. Mon du stadig er underdrejet? I så fald: “Rigtig god bedring” 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.