Jeg blev udfordret

af min nabos nabos nabo… Han spurgte forleden om jeg kunne lave en kage formet som en XBOX360 til hans fødselsdag idag, og jeg hoppede i med begge ben, og sagde “selvfølgelig kan jeg det…”

Største forhindring var, at jeg egentlig ikke andede hvordan en XBOX360 så ud. Her i huset har vi nemlig bare en gammel PS2, så jeg lånte kassen fra hans XBOX så jeg havde noget at kigge efter, og så gennemtrawlede jeg ellers nettet og fandt et skønt billede med mål og det hele jeg fandt endda også et par kager udformet som den famøse spillemaskine.

Så i går aftes da jeg kom hjem fra Randers bagte jeg en chokoladekage, som jeg idag skar i bunde og fyldte med jordbærfromage. Da det havde sat sig, skar jeg kagen til og smurte op med smørcreme inden jeg overtrak med sugarpaste.

Så var der jo også lige controlleren, den kunne jeg selvfølgelig også finde billeder af, men det bedste er nu at have en rigtig at kigge efter, så jeg lånte “fødselsdags-barnets”. Kage-controlleren er lavet af den afskårne kagetop blendet med smørcreme til det fik konsistens som romkugler.

Selvfølgelig skulle jeg også lige med Myndlingen til kontrol på hospitalet idag, så tiden var knap. Selvom der selvfølgelig er detaljer der er udeladt og andre jeg gerne ville have gjort lidt mere ud af, så er jeg ganske godt tilfreds med resultatet, og håber nu bare at naboens-nabos-nabo (er det egentlig ikke det man kalder en genbo) også bliver tilfreds.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. Den er altså flot – ingen tvivl om at modtageren vil blive sendt mangt et misundeligt blik, når den bæres frem.

  2. Tak, hvor er i søde 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.