Jeg bager til fryseren…


Jeg har forsøgt mig med en ny opskrift på muffins, den er super enkel og kan varieres på mange måder, forleden lavede jeg en lidt krydret variation med lidt jordbær-rabarber kompot i og de smagte forrygende.

Da jeg nu var igang med at afprøve opskrifter, så blev jeg lidt grebet af det… heldigvis er der plads i min fryser.

Så idag har jeg bagt luksus-bærmuffins med friske let mosede hindbær, mudcake muffins (alm. mudcake bagt i muffins forme – husk fyld kun formen halv op) og nogle lidt krydrede hvide mudcake muffins efter en opskrift jeg har fundet på nettet. Du får opskriften her:

De fleste kommer jeg i fryseren, men nogle topper jeg med lidt chokoladesmørcreme og måske også lidt blomster, for i morgen har jeg en aftale med en kagenørd og så skal der kage til.

Som regel bliver der lidt dej tilovers når jeg laver muffins, de to lyse blandede jeg med lidt flere hindbær og bagte i en lille springform…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

 1. Hvor er det en guldgrube af opskrifter du har her på bloggen. Tak for det.

  Mvh Line, som også skal have skaffet en fryser.

 2. Tak Line. Min fryser er stor, men når man er en familie på 4 og har en “landbo-kone” i maven, så er den alligevel ofte lidt trang. Heldigvis bor min svigermor tæt på, og hun har også en stor fryser… Så der er mine muffins kommet på “ferie”

 3. Jeg har gjort dit til “Rockin’ girl blogger”, se hvad det betyder inde på min side 🙂

 4. Anonymous

  God idé med at komme kompot i dejen og oven på.
  Jeg har prøvet det, det var rigtig lækkert.

 5. Anonymous

  I går bagte jeg en dobbeltportion af Nati´s caramel muffins….mums de var lækre da de var nybagte :o)
  I dag skal de så have en omgang chokoladesmørcreme på toppen og med til forældremøde på skolen.

  Tak for god inspiration
  Hilsen Bitten

 6. Faldt lige over din Blog og hvor er den bare guld værd!!!
  Er selv nybegynder i “kageverdenen” så jeg læser din blog med stor interesse.
  Rigtig flotte kager du laver – er helt misundelig 🙂
  Nå, nu til mit spg. Jeg har brugt din opskrift på muffins/cupcakes. Første gang brugte jeg sådan nogle siliconeforme anden gang papirforme. Men nu her anden gang syntes jeg de flyder ud. Hvordan kan det være? Ved selvfølgelig godt at silicone holder bedre end papir. Men skal nok bare bruge et par stkker eller tre af gangen for at holde dem sammen.
  De smager bare godt:)
  Dine er også helt lige på toppen, hvor mine de buer lidt?

  Venlig hilsen Diana

 7. Velkommen til Diana. Jeg bager i papirsforme som jeg stiller i en muffin-bradepande.

  Når jeg bager muffins fylder jeg kun formen halvt-trekvart op. Det er lidt med forskel om toppen buer eller ej, men prøv evt. at bage de første 5-10 min. med ovndøren lidt på klem…

 8. Tak for de gode råd. Det vil jeg prøve 😉

 9. Hejsa. må lige høre dig, har bagt en masse muffins til fryseren,kan jeg tø dem op f.eks torsdag aften,pynte dem fredag og servere dem lørdag?? og har du nogle ider til hvad jeg skal putte oven på dem,der er gulerods,after 8,skilpadde,banan/choko,blåbær og citron muffins.Håber du kan finde tid til at svare mig,da du virker til bare at have styr på det skidt;-) venlig hilsen mette

 10. DIN BLOG ER GENIAL 😉 Min mand er dog ved at være lidt træt af den, da jeg har brugt de sidste tre aftener på at granske rundt i alt det spændende, der ligger ;-

  Jeg er dog virkelig en nybegynder….AMO kageblanding SKAL altså skiftes ud nu….men har lige et par spørgsmål. Tænker på at lave mud kage som bunde og så noget fyld ind i mellem. Men som nybegynder, vil du så anbefale at man kun holder sig til en gang fyld, eller tror du man kan kaste sig ud i flere lag? Bliver det for meget kun med chokolade…eller vil du anbefale evt banankage? Kunne tænke mig noget frugtsnask i midten….har du en rigtig god opskrift.

  Håber ikke alle mine spørgsmål er for meget…..føler mig virkelig inspireret af dig 😉

  Knus Louise

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.