Januar, januar, januar…

Januar er ikke min favorit. Det har det for så vidt aldrig været, men i år synes jeg bare at måneden bliver ved og ved og vi er ikke engang halvvejs endnu…

Energiniveauet er lavt, batterierne er slidte og holder ikke strøm så længe som de gør om sommeren, hvor lyset og varmen er god ved min krop. Jeg er træt, træt og ukoncentreret, ufokuseret, uskarp og fik jeg nævnt, at jeg er træt…

Det lave energiniveau har indflydelse på hele familien, som må finde sig i, at mine bunker ikke bliver mindre, som de burde. De må finde sig i, at vasketøjet er lidt længere om at nå igennem “systemet” og at nullermændene har frit spil. Det gør de gerne, og de giver gerne et nap med, – familien altså – så vi ikke gror helt til. Aftensmaden er dog et af de områder, hvor de helst undslår sig. Og med mit manglende overskud, er det altså ikke det mest fantasifulde der bliver frembragt. I dag blev det til burgere og rod-fritter.

I et forsøg på at få energiniveauet lidt op, har jeg genoptaget min løbetræning, som røg fløjten under valgkampen i efteråret (hvilket nu ses både på sidebenene, humøret og konditionen) så i dag var jeg for 1 gang i det nye år ude at løbe en tur. Det var både koldt og ubehageligt, i hvert til fald mens det stod på, og det fortalte mig tydeligt, hvor dårlig min kondition er blevet bare siden erimitageløbet i oktober. Så nu har jeg genudskrevet det program jeg fulgte, da jeg startede med at løbe, og så tager jeg den fra midten af, i håb om at jeg så kommer tilbage på det rette spor. Og så har jeg og en veninde givet hinanden håndslag på at mødes i fitnesscenteret et par gange om ugen til lidt kombineret styrke- og konditionstræning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

  1. Jeg kan ret godt li burgere – også uden rodfrugtsfritter. Mine i forgårs var med elgkød, pestogouda og ruccola – det var sundt, godt og energifyldt!

  2. Hov glemte helt at skrive held og lykke med dit seje træningsprogram.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.