Ingen tid til at hvile

Hverken på laurbærrene, som jeg fikat Marianne, eller hvile mine tr ætte fødder og hoved… I går festede vi med husbondens kollegaer til den lyse morgen, og så kunne det ellers nok være at jeg kom i gang. For i morgen skal cykelsønnes fødselsdag fejres, så han har inviteret hele familien til brunch hos “de gamle” (man er vel mors dreng) og det betyder så, at vi bliver omkring 30 personer. Det kræver en del brød mm. så noget er uddelegeret, men brødet bager jeg selv. Heldigvis var jeg nærværende nok til at sætte en dej til kold langtidshævning i går inden vi drog til fest, så den røg i et par støttende kurve i formiddags og fik så et hvil på køkkenbordet i et par timer. I mens lagde jeg dej til speltboller med birkes og et lyst italiensk inspireret brød, så nu er der vist nok…


I mens brød og boller drev den af på køkkenbordet drog jeg i marken… Hæ, det lyder da lidt vildt, men det gjorde jeg altså. I den lokale avis var nemlig en annonce for plukselv jordbær, og det er halv pris… så mig afsted med et par baljer. Det tog ikke mange minutter at plukke 5,5 kg. søde røde jordbær, tror I der er nok?


Pludselig gik døren op, og en stemme sagde: “jeg håber ikke gulvet er nyvasket!” Og ind trådte cykelsønnen som var ude at prøvekøre sin nye super landevejsracer. Han har ønsket sig en ny længe og til sin fødselsdag har han udelukkende ønsket sig penge og på forventet efterbevilling har han så bestilt “dyret” hjem i 1000 dele fra Tyskland.


Nu er sønnikke kørt hjem, lørdags-løbeturen løbet, brødene bagt og jordbærrene skyllet. Jeg tror jeg er klar…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

  1. Jamen, Kagekone dog, hvor du knokler. Tillykke med cykelsønnen:)

  2. Jeg tror der er rigeligt – sikke nogle skønne jordbær, hvad skal du egentlig lave resten af søndagen, ha ha

  3. Uhmm.. nu er jeg både forpustet med tanken om alt det du skal nå og når, lækker sulten ved synet af alt det fantastske brød og jordbær! (hvor køber man sådan nogle brødkurve?) og sidst men ikke mindst imponeret over kage og fejring, du er hamrende sej!!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.