I regn og blæst…

Første uge i september er DHL-uge i København og sædvanen tro stillede husbondens arbejdsplads med 3 hold. Jeg har de sidste par år fået lov til at løbe med og i år kunne vi således stille med et rent kvinde-hold.


Vejrudsigten var blandet, så de gamle klassiske viking-gummistøvler blev fundet frem sammen med det uldne halstørklæde. Heldigvis holdt det tørt, så gummistøvlerne blev ikke nødvendige i fredags da vi løb.

Jeg har ikke fået løbet ret meget de seneste par måneder, så med det i mente så var min tid på lidt over en halv-time ganske tilfredsstillende, men jeg kommer nok til at træne hårdt den næste måned, hvis jeg vil gøre mig forhåbninger om at gennemføre Erimitageløbet i løb hele vejen…

Apropos gummistøvler, så har jeg længe sukket efter et par Ilse Jacobsen, Hunter eller Le Chameau men et par friske vikinger kan også gøre det… Drømmer du om gummistøvler og har du et favoritmærke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

 1. Jeg har tidligere arbejdet ved LaCrosse, så dem har jeg i alle højder. De er vildt lækre at gå i, og kan også fås i smarte mønstre 🙂
  Når man har hund er det så vigtigt med ordentlige gummistøvler, da man jo pinedød skal udenfor i al slags vejr.

 2. Jeg skal selv have et par.
  Kan bare ikke bestemme mig ,)
  Skal de være lange eller korte, ensfarvet eller mønstret.

  Ender nok med et par sorte magen til dine grønne 😉

  Yt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.