I morgen går der kage i den…

Jeg glæder mig helt vildt og var ved at få kaffen galt i halsen da jeg i morges læste at SAS igen er strejkeramt. Heldigvis gælder det kun for de svenske afgange… Så mit “kage-kursus” er ikke i fare.

I morgen – kl. alt for tidligt – rejser jeg med fly (SAS) til Oslo for at deltage i en workshop, med den engelske kagedesigner Lindy Smith . Lindy har vundet flere priser for sine kager og afholder workshops og kurser rundt i hele verden. Derudover har hun skrevet flere bøger bl.a. Celebrate with a cake (som du kan se nederst på siden) og Storybook Cakes. Til sommer barsler hun med en ny bog: Cakes to Inspire and Desire. På workshoppen skal jeg lære at lave en “wonky style cake” altså en skæv kage, af samme slags som du ser på billedet. Om det lykkes må tiden vise…

Jeg glæder mig til at tilbringe en hel dag, sammen med nordiske ligesindede og har pakket forklæde og kamera. Jeg skal nok huske at tage masser af billeder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. SUPER! spændende det lyder 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.