Hvor blev dagen af…

I morges da jeg stod op, før det endnu var lyst, var jeg fuld af planer for dagen. Jeg skulle ha’ gang i symaskinen og strikketøjet, jeg skulle svinge støvsugeren og støvekosten, jeg skulle ud at svinge stavene og spise frokost med min mor. Jeg skulle handle og jeg skulle bage hindbærsnitter som Annes jeg skulle svare på 31 spørgsmål med bare et ord pr. spørgsmål og vaskemaskinen skulle fyldes og tømmes og jeg skulle ha’ kigget i bøgerne jeg låne på biblioteket forleden


Nu er dagen gået og aftenen begyndt. Jeg fik ikke nået det hele, faktisk ikke engang det halve, men jeg fik svunget stavene i Vestskoven og spist frokost med min mor, handlet og fyldt vaskemaskinen og nu vil jeg gå ud i køkkenet og tage chilien af blusset og fylde den i skåle og toppe med en klat creme fraishe og en af de hjemmebagte grove boller på siden, mens de danske herrer spiller en hvis legemsdel ud af bukserne og banker polakkerne…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Det virker da som om du fik brugt dagen til en masse dejlige oplevelser og pligter 🙂

  2. Das sieht sehr appettlich aus, fast wie ein ungarisches Pörkölt mit Sauerrahm!
    Und das Brot dazu – man möchte gleich kosten.

    Liebe Grüße aus Wien

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.