Hvad skal jeg vælge

Jeg frekventerer jævnligt et forum for kagenørder. Der er det ved at være tid til kåring af årets kager i forskellige kategorier, en af dem er 3D kager/figurkager, og dem har jeg jo lavet nogle stykker af i årets løb. Nogen af dem er fra før min blog-debut, så de er ikke vist her tidligere, men det gør vel ingenting…

Jeg har valgt 8 kager, som jeg synes er særlig gode og lavet en lille afstemning mellem dem, som vil løbe i en uges tid eller to. Jeg håber I vil stemme og på den måde, hjælpe mig med at vælge mit bud på årets 3D/figur kage.


Tak til alle de der stemte. Jeg har lukket afstemningen, resultatet kan du se længere oppe…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.