Hvad skal jeg tage på…

Kender I det, at man står foran et temmelig fyldt klædeskab og alligevel ikke synes man har noget som helst at tage på… Sådan har jeg det idag, hvor vi skal til julefrokost i klatreklubben.

I det mindste har jeg styr på fodtøjet; jeg vælger de nye sorte stiletter med røde såler og tager de pelsforede støvler med til hjemturen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

  1. Hej Pia! Jo, det kender jeg godt!! Jeg mangler sølle 4 kg inden jeg er nede på min vægt fra før min sidste graviditet, men men men, det er åbenbart nok til at jeg ikke kan passe mit tøj. Så da jeg skulle til Agent 007 julefrokost og skulle komme som enten Bond eller Babe var gode råd dyre. Jeg lignede en snøret rullepølse i det hele :-O Så det endte med en Bond-Babe med kjole ud over bukser!! Håber, at din påklædning endte bedre en min :-)) God lørdag. Hilsen fra Camilla

  2. Wow nogle flotte stiletter. Tør man spørge hvor de er fra?

  3. Jeg endte i stramme sorte jeans og en lilla kjoleagtig top og så selvfølgelig stiletterne hvilket var ganske smart og sexet når nu jeg selv skal sige det 🙂

    Stiletterne er i øvrigt fra Bianco sko købt for ganske nylig.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.