Hvad er du til?

Jeg er blevet tagget… og selvom jeg oftest takker nej og ikke deltager i den slags bloglege, så synes jeg egentlig at den her er fin og sød, – og så trængte jeg egentlig til lige at vende blikket indad og mærke efter hvad det egentlig er jeg er til, udover kager, politik og fodbold…

BLOMST: gammeldags grøftekant (sart og vildt på en gang) gerne valmuer, ranunkler og skovjordbær (som i min brudebuket)
MAD: stort set alt, – gerne med et moderne (grønt) twist
BØGER: i min bogreol står alt fra koge- og kagebøger til klassikere som Fiskerne, Huckleberry Finn og Hotel Newhampshire for ikke at tale om Kierkegaard, Nietzsche og Homer. Så er der alle selvhjælpsbøgerne for ikke at tale om de nye danske klassikere som Hundehoved, Undtagelsen og Nordkraft og så har jeg slet ikke nævt al “chick-litten”… men de to der har gjort størst indtryk på mig er måske nok Michael Endes “Momo” og Richard Bachs “Jonathan Livingston Seagull”
TØJ: Jeg er både til jeans og kjoler, alt efter humør og lejlighed.
SKO: Høje og mange… 🙂
BAGVÆRK: behøver jeg sige det… okay, KAGE!!!
GRØNTSAG: Jeg har næsten altid gulerødder og peberfrugt i mit køleskab og avocado og tomater på mit køkkenbord, men er i sæsonnen også vild med grønne asparges
FRUGT: pærer og jordbær
FILM: Fight Club, Pulp Fiction og Boone Dog Saints
TE eller KAFFE: Det kan jeg ikke svare entydigt på, ville dog nok have svært ved helt at skulle undvære min kaffe med (soya)mælk
UGEBLAD: gælder lokalavisen???
STRAND-, SKI- ELLER STORBYFERIE: STORBY helt sikkert storby!!!
VIN eller ØL: vin men jeg går ikke af vejen for en øl eller 3 i ny og næ 🙂
SPORT: løb og yoga, hvis jeg skal være udøvende…

Jeg tror denne leg har været rundt omkring i blogland, så jeg tagger ikke, men lader gerne en opfordring lyde, til at tage udfordringen op og skrive om dig selv…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Tak for kigget i dit indre… Og ved du hvad? Den med kagen OG avocadoen havde jeg næsten regnet ud, hvad siger du så?

  2. 😉 måske jeg skulle kombinere det og lave en kage med avocado i fyldet…

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.