Hu-hej hvor det går…

Ligesom sidste år afholder jeg kursus på FOF herude på Vestegnen. I år har jeg endda udvidet repatoiret, så jeg udover cupcake-kurset også forsøger med et modelleringskursus og et figurkage-kursus. Og det er ikke mange dage siden kursuskataloget udkom, – og der er allerede udsolgt på cupcake og figurkagekurset. Jeg har aftalt ekstra kurser med FOF, men vil du med, skal du nok skynde dig…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

  1. Det er altså rigtig dejligt for dig, kagekone – og fuldt fortjent.

  2. Kære kagekone. Jeg ved godt, det er utrolig længe siden, du har skrevet opskriften på mudcake (engang i 2007) – men lige i dag vil jeg forsøge mig med den. Og nu er jeg kommet i tvivl, om den skal have 160 grader ved almindelig ovn eller varmluft? Jeg tænker bare mere, når den skal have så lang tid i ovnen. På forhånd tak for hjælpen:) Mange chokoladehilsener Linda

  3. @Linda, det er 160 grader i almindelig ovn, hvis du bruger varmluft så skru 5-10 grader ned og hold godt øje med kagen. Generelt bager jeg alle mine kager UDEN varmluft, for det kan gøre dem lidt tørre…

  4. Tusind tak. Tænkte det nok 😉 Glæder mig allerede til den.

  5. Heldige kursister – jeg ville rigtigt gerne være med, men det er dumme dage de ligger på. God fornøjelse og jeg forstår godt der er rift om pladserne.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.