Hu-hej hvor det går…

Indlæggene er få og korte i øjeblikket, men vi lever og har det godt. Ombygningen skrider planmæssigt frem, der produceres ind i mellem en kage eller to og jeg får løbet mine 2-3 ture hver uge. Alt er godt, jeg mangler bare nogen gange lidt timer i døgnet, synes tiden går alt for stærkt…

I dag er det fastelavn og dermed også pandekagedag. Her i huset har der ikke været pandekager på programmet for jeg har tilbragt aftenen på køreteknisk-anlæg på ryggen af den her


Og nøj, hvor er det sjovt. Jeg smiler endnu, – fra øre til øre og glæder mig til næste køretime på to hjul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. kommer du og besøger mig på sådan en flot maskine 🙂

  2. åh Lene, det håber jeg…

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.