Hold da op…



Sikke et par dage… Jeg er ved at få indhentet den manglende søvn og jeg begynder så småt at få styr på hjemmet igen.

Niecen som satte gang i hele kageeventyret fyldte 4 år i går og ville så gerne servere en barbie-kage for børnehaven, og selvfølgelig skulle hun have sin kage. Så ind i mellem den endeløse række af telefonsamtaler og mail-udvekslinger i onsdags lavede jeg den fineste barbie-kage i lyserød med pink sommerfugle på skørtet. Og da niecen og hendes far hentede kagen i går morges tabte hun næsten mælet. Og midt i al hurlumhejet fik jeg slet ikke taget billeder af kagen, så i må nøjes med du af formen og barbie-på-pind.

Solen skinner og en hektisk weekend med skurvognshygge, frisørbesøg, fødselsdagsfejring, koncert, biograftur og ikke mindst fodbold i Parken står for døren, jeg glæder mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Comments

 1. Aj, strengt! Vi er altså nogen der LEVER for de kagebilleder der!

  Øv, føler mig helt berøvet for noget jeg aldrig har haft 😉

 2. Jeg kan se niecen for mit indre blik – og kagen 🙂

 3. Hej
  Jeg har lige fundet din blog, da jeg søgte på google efter cupcakes. Hvor er det nogle fantastisk flot pyntede kager du bager. Jeg søger en opskrift på cupcakes jeg skal bage til min datters gymnasie klasse kan du hjælpe mig med en enkelt ikke alt for omstændig opskrift ?? Hvis er min mail famhoeg@tdcadsl.dk

 4. Må man godt spørge, om du ved følgende? :

  Jeg bager normalt altid chocolate mud cake når jeg skal lave en kage med sugarpaste (overtrukket med chokolade smør creme inden), men kan man godt trække fondant over den der ostecreme på gulerodskagen uden at fondanten blir vandet mon?

  Mvh
  karina

 5. Du er velkommen til at se nogle af mine kager på facebook – der hedder jeg Karina-Yoda Mosgaard.. ;O)

  Mvh
  Karina

 6. Hvor er den godt lavet 🙂
  Rogtog flot!

 7. Hej

  Jeg er helt betaget af alle de kager du får lavet. Utrolig flot 🙂

  Jeg ville høre om du kunne hjælpe mig med en chokoladekage opskrift, som kan bages i den barbieform?

  Mvh. Sandra

 8. Hey

  Rigtig sejt med alle dine kager, men jeg har et vigtigt spørgsmål, som jeg håber du hurtigt kan svare mig på. Hvor har du den kageform fra, og hvor kan jeg få fat i den. Barbieoverkroppen vil jeg også gerne finde.

  Kan du hjælpe?!

  Kh Nina

 9. @Nina formen er en “Tiffin-form” som jeg har købt på e-bay. Dukkerne kan købes løst bl.a. hos kagebutikken. Wilton har lavet et sæt, hvor der er en (næsten) tilsvarende form og en dukke i, dem finder du hos Specialkøbmanden.

 10. hvad havde du bagt af kage som kjolen?? Var det “nemt” nok? Og hvad msurte du op med? Laver du selv fondant? Skal lave min første barbir kage nu her!!

 11. Kære Tanja
  Som regel bruger jeg chokoladekage som kjole, da den er god og fast. Jeg smører altid op med italiensk marengssmørcreme og laver aldrig selv fondant, men bruger den fra Kagebutikken (eller Wilton).

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.