Hm… er det bare mig, eller…

Pludselig gik det op for mig, at der kun er en uge til påskeferien begynder… og at jeg ikke kan blogge i hele ferien, hvis altså jeg tager afsted til Sydfrankrig… så var det jeg kom til at tænke på, at jeg et eller andet sted havde set noget om, at man kunne sende blogindlæg som e-mails fra mobilen, men jeg kan ikke få det til at virke… Jeg kan godt sende et indlæg via e-mail fra min pc, men jeg får en fejlmeddelse når jeg forsøger at e-maile til bloggen fra min mobiltelefon. Jeg kan godt sende e-mails til mig selv fra telefonen, så hvad fan*** er det lige der er galt…

Er der nogen derude i cyberspace der har et løsningsforslag?

update: har lige talt med min mobiludbyder, som til en start ikke anede hvad jeg snakkede om… hun ville derfor kontakte deres tekniske afdeling. De har lige meldt tilbage at de ikke har en aftale med google/blogger og ikke ved om de laver en… De vidste slet ikke lige at der kunne være det behov…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Comments

 1. Det er fagre nye verden for mig, så jeg kan desværre ikke hjælpe.

 2. Tror ikke der er nogen danske teleselskaber der er tilknyttet blogger endnu 🙂 jeg var nemlig ved at undersøge det for lidt tid siden.

 3. Tina, det er faktisk også det jeg er nået frem til… ØV! Prøver dog lige om jeg kan opsætte telefonen til at sende e-mails i html-format og prøver at se om det så kan lade sig gøre…

 4. Slap af.
  Har de samme spekulationer, når vi skal 14 dage i sommerhus, men jeg overlevede sidste år, gør det nok også i år.

 5. Det lyder spændende, men desværre ved jeg ikke om og i givet fald hvordan. Men jeg læser med, hvis det ender med en løsning…

 6. Jeg følger nysgerrigt med, for jeg er også interesseret i emnet… Har lige fået fancypancy 3G-telefon (arbejdet betalte), som jeg overhovedet ikke har lært at udnytte fuldt ud endnu.

 7. Jeg aner intet om det men det er da supersmart hvis det kan lade sig gøre – på et tidspunkt.

 8. Jeg havde en Sony Ericsson w880i med 3 abonnement der havde “send til blogger og lav indlæg” funktion direkte indbygget hver gang jeg tog et billede. Til dato min favorittelefon, men SE har garanteret fulgt op med nyere modeller med samme fantastiske feature (http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w880i#) – og 3 som selskab har jeg kun haft god erfaring med i løbet af årene. – I øvrigt fantastisk at lande i Hong Kong lufthavn og så videosamtale på 3netværket til lokal rate 😉

  Min efterfølgende firma-TDC-Nokia E61 er ikke ligeså meget med på noderne, men fra den går jeg bare direkte på nettet som var det en minibærbar – dog kniber det med at uploade billeder.

  Så flyttede jeg til USA, hvor Blackberry regerer markedet, og Edgeteknologien er lysår efter, og det er et problem bare at pushe mails på imap4…

  P.S. Savnede en dansk lagkage, og google mig frem til dine mundvandsfremkaldende kreationer på flickr, der gjorde mig nysgerrig efter mere…

 9. velkommen til Christa. Jeg må vist på jagt efter en SE telefon…

 10. Pøj pøj med SE-købet – jeg er selv på udkig efter en ny!

  Og tak for velkomsten 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.