Hele 3 ting på en gang.

Sig goddag til Prinsessen, der som de andre 4, killinger endnu ikke rigtig har fået et navn. Prinsessen beholder vi dog selv. Men vi har stadig 3 killinger der om en lille månedstid godt kunne bruge et nyt hjem. Så gi’ mig lige et praj, hvis du kender nogen, der længes efter en lille pelsbold.

 
 
 
 
 

Den kommunale mødesæson er startet igen. Der er økonomi på programmet. Ender der skal møde og løfter der skal indfries. Alt eri spil fra skolelukninger til huller i vejene.

Killingerne vokser som de skal og bliver modigere og frækkere dag for dag. Snart kan de alle bevæge sig frit rundt i huset mellem nullermænd og papkasser og halvt samlede møbler. Nej, vi er ikke helt på plads endnu. Ligesom den nyindkøbte seng fra Ide-møbler lader vente på sig. Jeg synes det er utroligt at så stort et møbelhus ikke har bedre styr på logistikken. (Må man godt sige ARGH, når man nu på 3 uge sover på en luftmadras)

På lørdag er der bryllup i eks-familien, mit bidrag er – vel ikke overraskende – kagen. Så her midt mellem killinger, papkasser og overvejelser om skolelukninger står jeg i køkkenet og bager kagebunde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. NØJ hvor gad jeg godt een af de killinger 😉 skal i ikke snart til jydeland?

  2. Åhhh, FUR BALL!

    Hvor er den sød – Prinsessen!

  3. Kæresten

    Solgt til den dame i Jylland!

  4. Argh, hvor er den übernuttet! 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.