Hel-dags udflugt…

Husbonden havde et enkelt møde fredag morgen/formiddag og det det var overstået, tog vi aftsted. Det blev ikke til Hobro i denne omgang, i stedet kørte vi til Esbjerg. På havnen var en svag, men umiskendelig lugt af penge…


Et lille smut nordpå sad disse 4 kæmper og kigge på havet…


Et smut sydpå til Mandø Ebbevej med den smukke stormflodssøjle…


Lyset var helt fantastisk og vandet blikstille…


Efter aftensmad hos min bedstemor i Roager gik turen tilbage til Vestegnen. I bagspejlet havde jeg den smukkeste solnedgang…


Det var en lang tur hjem. Men vi fik det vi kom efter og kørte hjem hver for sig…


Nu skal vi igang med at planlægge sommerferien, som skal foregår på to hjul. Ligenu er jeg dog lidt flad, for der er faktisk temmelig langt til Esbjerg når man skal ud og hjem samme dag. Så jeg vil smide mig i sofaen med ugens reklamer, – jeg så at Super Brugsen har svinekam på bud i næste uge og selvom det langtfra er min yndlingsspise, så holder både husbond og søn meget af den udskæring, så mon ikke jeg bøjer mig, hvis de lover ikke at plage igen før det bliver jul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

 1. Tillykke med køretøjet:)

 2. Tak Sifka 🙂

 3. Anonymous

  Flot motorcykel.
  Hilsen svigermor

 4. Den er da alt for fed!!!

 5. Det var altså noget af en køretur på en dag….puha, men for en i hel…. et lækkert stykke køretøj 🙂

 6. Jeg har aldrig været i Esbjerg – det vil jeg da råde bod på en dag.
  Der findes vist også motiver der 🙂

  Motorcyklen har jeg ingen mening om – jeg er bange for dem 🙂

 7. Det var en laaaang køretur, men bestemt det hele værd.

  helle du må til Esbjerg, der er masser af motiver…

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.