Endnu et kursus


Jeg er på vej ud af døren for at holde endnu et cupcake-kursus, denne gang er det hos Fru Hurup i Lyngby. Hun forhandler forskellige Wilton produkter, og i aften er jeg inviteret for at demonstrere og dele ud af min viden… så jeg har bagt en spandfuld muffins og pakket lidt forskelligt værktøj. Fru Hurup sørger for resten, – dejlig nemt for mig 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

  1. Tænk en verden der åbner sig når man får muligheden for at vise sin lidenskab frem 🙂

  2. Neeej jeg kender godt Fru Hurups butik. Den er sååå skøn. Fuld af fristende lækerier og alskens herligheder. Gid jeg var med. 🙂

    God fredag fra Henriette

  3. Misundelig jaaa…
    har du ikke billeder fra kurset??

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.