Endnu et år.

Det er min fødselsdag idag, og egenlig burde jeg være glad. Glad fordi solen skinner, glad fordi køkkenet snart er færdigt, glad fordi det fra morgenstunden er strømmet ind med lykønskninger både pr. sms og på facebook, glad fordi jeg har skønne drenge og en fantastisk husbond… alligevel sidder jeg her ved bordet i den midlertidige stue og kigger ud og føler mig lidt trist. Tristheden har intet med alder at gøre, jeg har ingen problemer med at sige højt, at jeg fylder 42 år. Alder er noget der foregår mellem ørerne, fik jeg engang fortalt af en klog mand, og nogen gange er jeg kun 16 år indeni…

Sagen er den, at jeg savner min mor. Jeg ved godt at det er naturligt at savne, og jeg ved godt, at de første mærkedage altid er de sværeste, men for pokker jeg ville gi’ min højre arm og mit venstre ben, for at hun stadig var her. Jeg er skrøbelig, sart og tyndhudet idag, kan jeg mærke og er jeg glad for, at jeg ikke har inviteret gæster. I stedet har jeg inviteret familien på en italiensk madoplevelse i aften. Og nå ja, så skal jeg også lige ud at kigge på en motorcykel på vejen…


Det skal nok blive en god dag, solen skinner jo og dagen er endnu ung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Comments

 1. Tillykke søde, jeg forstår dig.

 2. Du ønskes alligevel et hjerteligt tillykke med dagen herfra – tyndhudet eller ej 🙂

 3. Jammen et tillykke fra mig, skal du også have.. Jeg sad her på jobbet og fik tåre i øjenkrogen. Puh. jeg kan godt forstå dig.
  Håber dagen arter sig til det bedre. Kan du have en god dag.
  Krammer

 4. Et tillykke herfra også. Det er forståeligt at du er trist idag.

 5. STORT tillykke med fødselsdagen her også :):) Jeg håber nu dagen bliver rigtig rigtig dejlig, uanset. Og gerne afsluttet med en lækker tohjulet wromwrom!! 🙂
  Så håber jeg du får sendt en masse tanker til din kære mor… du har hende jo stadig, dér indeni hvor der er aller mest rum 🙂 … selvom jeg kender til savnet der kan føles så uendeligt svært.

 6. Stort tillykke – dejligt at solen skinner. Dejligt med gode minder på en dag som denne. Knus fra mig

 7. Tillykke fra mig også!
  Savnet vil blusse op fra tid til anden og det er nok i grunden ikke særlig underligt, at det gør det på en dag som i dag! Jeg håber, du får en god dag på trods.

 8. Ja tillykke med dagen der!

 9. Idag er det Pias fødselsdags, hurra hurra hurra!! Tillykke, jeg håber du får en dejlig dag. Håber du vil få en varm fornemmelse af at din mor er hos dig..i mangel af bedring, åh hvor jeg forstår dig!
  Knus og kæmpe fødselsdags kippe med flaget hilsner!

 10. Et stort tillykke og tak fordi du sørgede for godt vejr…. og rigtigt alder er relativt…

 11. Hjerteligt tillykke kagekone. Jeg håber du har nydt hele dagen – savn kan gøre trist, men egentlig også godt, synes jeg, for så mindes man, og det kan være dejligt at fastholde minder.

 12. Hjertelig tillykke! Håber du har haft en god dag … trods alt. Og at solen fik sorgen til at lette en smule!

 13. Blandet-landhandel.dk

  Tillykke. Kan mærke dit savn helt herhen. Kender det godt. Fantastiske kager. HELT fantastiske.

  Kh Katinka

 14. Kære du, Hjertelig tillykke med din fødselsdag. Jeg forstår dit savn!

  Jeg håber, du har en rigtig dejlig dag, selvom din kære mor ikke er der til at fejre dig.
  Knus Marianne

 15. Tillykke med fødselsdagen – håber du har haft en dejlig dag, trods dit savn til din mor…

 16. Et forsinket tillykke.

  For mig var specielt det første år, det værste – både efter min mor og min far. Som tiden går, glider det længere og længere bagud. I år er det 21 år siden, min mor døde… så jeg tænkte mig ikke lige om, da jeg udstedte en mors dags konkurrence på min blog, og det væltede ind med mails om fantastiske mødre. Okay, godt nok er sorg og savn gledet bagud – men væk er det jo ikke 🙂 Så jeg fik mig lige en selvforskyldt tudetur. 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.