En varm affære

I torsdags fik vi nøglen til det der om kort tid skal være vores nye fælles bolig. Huset ligger fantastisk lige op mod Vestskoven og har det dejligste lys pga. de store ataliervinduer.

Der er malet vægge og lofter. De fleste døre er også nymalede og gulvet har også fået en overhaling. Tilbage er så at male det mørkegrønne gamle, men meget funktionelle Tectum køkken hvidt.

Og så er der jo også lige mit gamle hus der skal pakkes ned og gøres klar til de nye ejere. Så mens kæresten skiller køkkenet ad og sliber og regerer, fylder jeg den ene kasse efter den anden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. Tillykke med hus. Det er godt du er glad og kan ride på den bølge, for vejret er ubarmhjertigt til pakning af hus og papkasser. man sveder jo blot man løfter armene. Men det lyder til at blive godt for dig, kagekone!

  2. jep, og det er lidt svært at pakke kasser med armene tæt ind til kroppen ;o)

  3. Tillykke med det nye hus. Jeg havde beholdt de låger grønne, men hvis de er slidt så… Hvidt er så upraktisk 🙂 Håber I bliver glade for det. Det lyder som om, I er så forelskede, at det bliver I hvor som helst.

  4. Tak skal I ha'.

    @Deborah, jeg havde jo også hvidt køkken i det “gamle” hus og var rigtig glad for det. Desuden slugte den dybt mørkegrønne farve rigtig meget lys.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.