En kort en lang.

Det har været en kort (arbejds)uge og en lang weekend. I hvert tilfald for de der har et normalt arbejde at passe. For andre – der i blandt mig – skulle der arbejdes i dele af den lange weekend. Der har dog også været tid til hygge, for torsdag formiddag kiggede hele familien, med undtagelse af cykelsønnen og min yngste lillesøster, forbi til brunch. Nøj, hvor jeg altså synes det er skønt at have hele familien samlet omkring mit spisebord.

Nå men, nu var det hele jo ikke ren hygge og afslapning, for Andrew skulle konfirmeres lørdag og det kræver altså kage. Masser af kage, så jeg bagte og delte og fyldte og dekorerede og håber Andrew blev ligeså glad for kagen som han er for flyvemaskiner.

Kagen består af tykke lækre lyse lagkagebunde som er lagt sammen om en fed chokoladecreme og den lækre hindbærfromage.

Flyvemaskinen var faktisk slet ikke så svær at lave, som jeg havde frygtet. En pølse spidses lidt i den ene ende, to sæt trekantede vinger/halefinner i forskellige størrelser, en “rygfinne” og så et par kegleformede motorer.Tørre-tørre-tørre og så samles på kagen. Vinduerne er udstukket med enden af en lille tyl, så bliver det vist ikke meget lettere…

Nu er Andrew ikke den eneste der skal konfirmeres denne weekend. Mine store nevøer skal også en tur forbi kirken med efterfølgende fest.

Aris og Peter er chokolade-elskere, så deres kage består af lækre tykke chokoladebunde lagt sammen om en frisk jordbærmousse med masser af skiver af friske bær i.

De to drenge ville gerne have en enkel kage gerne med både kors og navne på og sådan gik det til at jeg fandt min båndskærer frem og viklede kagen i 3 bånd.

Jeg synes korset så så bart ud, så jeg skar en due ud og lagde ovenpå, det håber jeg går an.

Nu vil jeg skynde mig i bad, for jeg har jo som sagt et par nevøer der skal fejres. Tillykke med dagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

 1. Fine kager begge 2, nu har jeg helt lyst til at lave en kage…..

  Hyggehygge

 2. Som sædvanligt er det super fine kager fra din hånd 😉 kan godt lide den enkle kage til nevøerne… håber I alle får en rigtig dejlig dag…

 3. Dine kager.. er helt fantastiske! De lyder lækre, de ser smukke ud! Du har virkelig fået en gave! 🙂

  /Aida
  http://violetcherries.blogspot.com/

 4. Anonymous

  Hej kagekonen

  ville høre hvad du har viklet din plade inde i?
  kan se den er sølv, men det ligner ikk bare sølvpapir. og laver du kagerne direkte oven på det her papir eller har du noget under kagen?
  hvor kan jeg få fat i det papir du nu bruger?

  Hilsen Lipa

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.