Driv-is og stenskred…

Jeg tror ikke, jeg kan skyde skylden på den globale opvarmning, selvom det ville være rart at kunne placere skylden et sted…

Mit ægteskab er i opbrud. Længe har vi drevet rundt på hver vores isflage, ind i mellem så tæt på hinanden, at vi begge troede og håbede at der stadig var mulighed for at finde sammen igen.Vi var hinandens faste klippe, men frosten har sprængt revner og stenskred…

Faktum er, at det er slut. Vi er ikke uvenner, vi taler stadig sammen, men vi skal ikke fortsætte livet sammen.  Alt skal nyfortolkes, sættes i nye rammer og systemer. Intet er som før, men solen skinner stadig, og alt bliver godt.

Kagen er ikke min, den er fundet på Cake Central men jeg synes bloggen trængte til kage…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 Comments

 1. Jeg vidste jo godt, at noget var i gære (der var noget med et håndklæde, som overvejedes kastet i ringen) – men jeg har, som du selv, håbet, at det ville løse sig for jer.
  Vigtigst i det du skriver her (synes jeg) er at I ikke er uvenner og at du tror på, at alt bliver godt. For det gør det. Det kræver “bare” en periode med at redefinere sig selv, jeres relation og hverdagen. Med mere…
  Pust pust for at sende din isflage afsted på god kurs og med rette hastighed.

  KRAMKRAMKRAM

 2. Åh jamen, jeg tænker sådan på dig!

 3. Kram af de varmeste er sendt til dig – håber du finder din vej i alt dette.

 4. Jeg håber jeres isflager driver godt afsted.

 5. Meget smuk beskrivelse af noget der gør så pokkers ondt.

  .

 6. Kage må der til….
  Pøj pøj med det hele !!

 7. Kæmpe kagekram til dig.

  Når du siger det bliver godt, så bliver det selvfølgelig godt.

  Katinka

 8. Det er jeg ked af, at læse… det er aldrig nemt, at skulle tage så stor en beslutning. Men når det åbenbart ikke kan være anderledes, må det være sådan.

  Jeg ønsker dig det bedste fremover, ved selv på egen krop og familie hvordan det er…

 9. Altid trist når et brud er løsningen – Håber og ønsker at i begge finder den rigtige vej på jeres nye veje!
  K.H. Mona

 10. Flot skrevet, varme tanker til dig og din isflage rejse

 11. Jeg ønsker jer begge to en god og positiv fremtid, nu hvor I ikke skal tilbringe den sammen.
  Jeg håber, du er ved godt mod, men sådan lyder det. Dejligt, at I kan finde ud af dette på en god måde.

  Et stort knus sender jeg til dig :0)

 12. Jeg ønsker dig alt godt fremover! Jeg kender dig kun igennem din blog men synes du er stråler igennem på din blog og dine kager!

  Tak for en dejlig blog.

 13. Det gør mig ondt at læse, men samtidig er det godt at læse, at du er ved godt mod og at I kan tale sammen. Held og lykke fremover.

 14. Jeg har tænkt meget på dig. Men dit smil sagde jo alt. Hold os nu posterede. Vi (som i mig) vil gerne vide, hvad der sker fremover.

 15. Det må være hårdt – virtuelt kram herfra.

  Tak for en god blog.

 16. Åh nej!

  Håber alt bliver vel… Kram.

 17. Det var trist at høre. Det er dog godt, du kan finde et lys midt i al virvaret, så du kommer godt og sikkert gennem ishavet.

 18. Sender en kærlig hilsen – tænker på dig !
  Knus Nicole

 19. Kære du,
  Jeg ønsker alt det bedste og håber I kommer godt ud på den anden side, hver især.
  Kærlige tanker herfra

 20. Åhh, Kagekone, det er jeg ked af at læse, og selvom I lyder til at kunne takle det godt, så er det jo ikke en fed situation at være i. Jeg sender dig mange tanker, og jeg håber, at alt løser sig på den måde, I finder bedst.

 21. Meget smuk beskrivelse af noget så smerteligt. Jeg forestiller mig, at ligemeget hvor gode venner man er igennem processen så gør det voldsomt ondt. Jeg sender dig dine varmeste tanker. Knus Bente

 22. Yikes – det er jeg ked af at hoere, men jeg haaber I har taget det rette valg! 🙁

 23. Sender dig de allervarmeste tanker og håber at I begge kommer godt ud på den anden side.

  Kærlige hils´ner
  Fra en der stadig forsøger at skræve over isflagerne – men nok også snart må give op.

 24. Puha…… sikke et indlæg….. Man skal ikke holde fast for alt i verden, men kan man ende som venner så kan det også være at foretrække…. Lige nu er du i et ståsted, hvor kun imorgen viser dig vejen. Pas godt på dig selv – mærk efter hvad der er godt for dig og husk kun at vælge kvaliteten på alle fronter….. Gad vide hvad der var indeni den skilsmisse kage?

 25. Anonymous

  hej Pia
  Jeg ser at du atter er i et forhold, selvfølgelig kunne du ikke få lov at gå løs særligt længe, sådan en kvik og smuk pige som du!! Du skriver så godt, at du burde have en fast klumme i et blad, har du tænkt på det? Hvad med Q – der ville du have bredt publikum.
  Jeg ønsker dig og dine alt godt.
  Knus fra faster Elsebeth

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.