Det var den weekend…

Ind i mellem weekendens mange mere eller mindre våde byger var der også den smukkeste blå himmel over Rude Skov, hvor cykelsønnen og små 1000 andre kørte ræs i 24 timer. Jeg var der ikke ret meget, men nok til at heppe lidt på sønnen og lige hilse på Marianne og hendes søster.

Sønnen og hans hold kørte 27 omgange i både sol og regn, men var stolte og glade da de 24 timer (og lidt til) var overstået.


Nu tror jeg cyklen skal vaskes og nurses inden den igen er klar til at dyste på de små stier i de Nordsjællandske skove.


Om lidt vil jeg tage min cykel og køre en tur ud i det blå efter hyldeskærme til en omgang af den skønne sommermarmelade og en omgang hyldeblomst-saft, der skal koges til sirup.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

 1. Pyha, så er det overstået! Det var noget af en præstation, må man sige. Jeg glæder mig til at høre nærmere om de sødere udskejelser. God aften:)

 2. Virkelig flot og stort tillykke til cykelsønnen!

  Så skal der gøres cykel ren… men mon ikke det går ovenpå en god weekend 😉

 3. Jeg sidder og kikker på din opskrift med jordbær/hyld. Ville det være muligt at lave et koncentrat af hyld, og så bruge det på den måde, istedet for at friskplukket?
  Jeg er nemlig mest til, opbevaring i fryseren.
  Venlist Lea.

 4. Lea, det aner jeg simpelthen ikke, så du må prøve dig frem.

 5. Michael ville havde været forbi, men kørte galt i skoven og har beskadiget et ribben og cyklen står hos cykelhandleren – er han så i ro? Nej han snuppede da bare raceren……… suk…….

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.