Det skrider fremad…

I dag fik jeg lavet top-figurerne til næste uges store bryllupskage. Begge har taget kørekort til motorcykel her i år, så de ville gerne have en motorcykel med på bryllupskagen. Jeg kunne dog ikke lige overskue at modellere sådan en sag, så vi blev enige om, at de skulle købe en legetøjsmotorcykel, som jeg så ville stille brudeparret omkring.

Det er første gang jeg modellerer et brudepar, men jeg synes faktisk at jeg er sluppet ret godt fra det. Jeg har fundet inspiration og hjælp i en af mine yndlingsbøger og hos hende her, der også har lavet små video-klip om modellering af forskellige små figurer.

I dag fik jeg også lavet dej til klejner, pebernødder og jødekager. Som nævnt forleden har jeg købt dej til honningkager i Christiansfeld, så i aften og (eller) i morgen skal der bages. Jeg mangler også stadig at få lavet lidt konfekt, – det ligner mig slet ikke at være så langt bagud, med produktionen af juleknas og godter…

Juletræet har været i hus siden weekenden, og bør vel også bydes indenfor til pynt i dag. Mon ikke husbonden kan overtales til at sætte det i foden og komme en lyskæde på. Så kan jeg altid “kaste” en kugle eller to på, når jeg kommer forbi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Comments

 1. Jeg kan godt li din tilsyneladende tilbagelænede holdning til alt det du har gang i. Glæder mig til at se billeder:)

 2. Sifka, jeg har været nød til at lære den tilbagelænede holdning, – det var svært, men nu er det godt. Det betyder jo ikke, at jeg ikke stresser, men det får ikke lov at gribe om sig, og som jeg har sagt før, så bliver det jo jul uanset om jeg er klar eller ej.

 3. Hej Kagekone!

  Aj, hvor er de flotte!!! Sikke et heldigt brudepar 🙂

  Vil bare lige benytte lejligheden, til at ønske dig en god og glædelig jul…

  Mange hilsner
  Birthe

 4. Jeg synes dine figurer er meget fine – de ser livlige, men ikke falsk-livagtige ude.

  Jeg tror det bliver en kage parret kommer til at huske altid.

  Jeg klikkede på det ene af dine link og faldt i staver over den fantastiske Pingvin-Pinga-sæl-kage… når jeg bliver 50….;)

 5. Husejer, jeg tænkte også straks på dig, da jeg så den pingo-pinga-sæl-kage.

 6. Aaaiii hvor er den altså fed!!!! :):) Søde søde figurer!!

 7. Det er så skønt at kunne sidde her en sen aftentime og nyde dine kreationer – du er helt fantastisk…

 8. du er en sand kagekunstner, også selvom motorcyklen er købt 😉 Den kage bliver de glade for.

 9. Det er et mega-flot brudepar…og hvor har du gang i mange ting.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.