Det lysner.

Den oprindelige plan holdt ikke helt. Køkkenet var ikke færdigt til påske… Det bliver heller ikke færdigt til min fødselsdag, men det går altså fremad og der er ikke lang vej igen.
I dag blev vores bordplade leveret og i morgen kigger husbonden nærmere på emhætten, så mangler vi bare at få kogepladen, opvaskemaskinen, Quookeren, vandhanen og de sidste stikkontakter monteret og tilsluttet og så er køkkenet funktionsdygtigt.

Jeg mangler stadig at male vinduespartierne og der mangler også stadig noget inddæknig og lidt fejelister. Og så skal skydedøren og indfatningen ind til den nye garderobe færdiggøres, men det er jo småting, er det ikke…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

 1. Det begynder da at ligne et køkken temmelig meget;)

 2. Det ser brandgodt ud og hvordan skal du fylde alle de skuffer med ting og sager – du får dejlig god plads….

 3. Hvor ser det lækkert ud. Det skal være skidt før det bliver godt 😉

 4. Hvor ser det dejligt ud! Når du først har haft en quooker i huset i 1 min, så kan du ikke leve uden den! Jeg har fx lige brugt min til at smutte mandler på den fede måde..til brug i dine rabarber muffins! Så du er både imine og min mands tanker i aften hehe..Åh hvor er det godt at du vil dele dine opskrifter 🙂
  TILLYKKE m kørekortet forresten!

 5. Det køkken ser da bare super ud ;-))

 6. Anonymous

  Hej, jeg hedder Katrine og jeg har læst din blog i efterhånden et år. Jeg er fuldstændig vild med dine fantastiske kager. Forleden dag fandt jeg en butik, der sælger sugar paste, så nu vil jeg selv forsøge mig. Du skriver at kagen skal dækkes af smør-creme inden man kan komme sugar pasten på, men jeg kan ikke finde en opskrift på smør creme. Du er velkommen til at skrive til mig på katrine_baadsgaard@yahoo.dk.

 7. Hvor er det bare blevet fantastisk. Kan godt forstå du begynder at glæde dig. Jeg sukker også efter nyt køkken, men en ting ad gangen. Nu har jeg snart fået nyt badeværelse og ting tager tid og øv øv penge….

 8. Ooooh, hvor ser det bare spaendende ud! 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.