Det laveste gærde

Jo tak, jeg havde en pragtfuld tur til Rom. Pragtfuld men også hård, så jeg har haft et par off-dage i løbet af ugen. Der er jo en grund til at jeg får pension.

Nu er der så udskrevet valg. Og jeg har lovet kage til mange… De næste uger bliver hårde og hektiske, så derfor kan jeg lige så godt springe over, hvor gærdet er lavest. I dag er det så på kagefronten. Faktisk er det ikke det eneste lave gærde jeg snupper i dag, dekorationen på kagerne bliver lavet i færdig indfarvet fondant og det er ikke kun fordi jeg blev genkendt i køen hos Specialkøbmanden, jeg skriver det her. Toppet med italiensk marengs smørcreme (fra fryseren) og dekoreret med et stort grønt C bliver det nogle fine og helt igennem i orden minicupcakes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

 1. Uh det må have været en hård omgang når du tyer til færdigblandinger! Men vi har jo alle brug for et lavt gærde af og til.
  Håber du snart kommer ovenpå igen.

 2. God fornøjelse de næste tre uger, har valgt ikke at deltage aktivt i rumlen denne omgang pga. jobopstart.

  Så alle gode tanker til jer der giver den en skalle.

  PS. At springe over hvor gærdet er lavest er helt i orden, så længe budskabet på toppen af kagen fanges 😉

 3. Altså jeg vil jo bare vide, hvem du blev genkendt af? Og så må jeg mopse over at i hvert fald en, måske to, af mine favorit kagedamer jeg gik glip af at møde 😀
  God valgkamp – trods budskabet 😉

 4. Åh hvor jeg kender turen :o( Synes du er super sej, og en flot side du har.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.