Det går fremad…

Da vi var på påskeferie købte jeg et par lækre løbesko til langt under halv pris. Meningen var egentlig at jeg ville bruge dem, når stavene skulle motioneres… sådan gik det ikke helt, så da husbonden efter ulykken skulle starte meget langsomt op med sin løbetræning greb jeg chancen og alierede med med et løbeprogram for begyndere.

Den rute vi løber tager lidt længere tid en programmen siger, men så går vi bare lidt længere i slutningen… Vi har indtil idag løbet sammen, dog er husbonden begyndt at fortsætte alene, når vi har løbet det sidste “pas”.


I dag var 2. dag i uge 4 og første dag, hvor vi ikke skulle løbe sammen… Jeg var meget spændt på, om jeg kunne holde mig selv motiveret, men det lykkedes at komme igennem dagens tur og jeg overlevede (næsten)…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

 1. Godt gået. Jeg ligger stadig og raller på bedste Jane Fonda vis på stuegulvet. Jeg tør ikke vove mig ud til offentligt skue endnu 😉

 2. godt løbet 🙂 Nu må jeg til at komme i løb, jeg vil så gerne kunne løbe.

 3. Stort skulderklap herfra også! Ses vi d. 13.?

 4. sif, det program er så let at følge, jeg er sikker på at du også kan 🙂

  lene, jeg løb meget da jeg var yngre og børnene var små, men efter jeg brækkede ryggen (for små 15 år siden) er det ikke rigtig blevet til noget, og slet ikke efter jeg fik fibromyalgi. Nu håber jeg, at det vil lykkes mig at holde ved…

  tak lotte, og selvfølgelig ses vi den 13.

 5. Du er så sej… jeg bøjer mig i støvet 🙂

 6. Det er virkeligt godt løbet!
  For der skal altså noget til, til at komme afsted 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.