Det er koldt derude…

Mens kyndelmisse slår sin knude, sidder jeg indenfor i varmen og luner mig med en kop af den gode varme kaffe, mens jeg længes efter solens lune stråler. Mange gange har det været muligt at finde tegn på forår her ved overgangen til den sidste vintermåned. I år er det ikke så let. Frosten har endnu ikke helt sluppet sit iskolde favntag, men dagene ER blevet længere. Jeg glædes dagligt over, at det begynder at være lyst når vi står op. Og selvom jeg på særligt kolde dage savner gulvvarmen i det gamle hus, så er jeg helt ubeskriveligt glad for at bo her på kanten af skoven, med manden i mit liv.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.