Det er aldrig for sent.

‘Det er aldrig for sent’ man kan altid lære nyt, udvikle sig og komme videre. Man skal ikke give op, der er altid en vej, også når det ser sortest ud. Sådan prøver jeg at leve, det er ikke altid lige let, men jeg gør mit bedste.

Jeg kender en kreativ kvinde, der som mig holder af Poul Pavas naive og barnlige stil. Da hun for et stykke tid siden fremviste Pava inspirerede værker, kom jeg vist til at pippe lidt højt… Tænk at have malerier, som er lavet med mig i tankerne, det synes jeg egentligt
er ret stort.

The world needs more cakes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Gode leveord og dejlige billeder. Ha en god lørdag 🙂

  2. Ham kan vi li´
    han skal i glas og ramme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.