Den sunde snack

Min søde tand har fået lidt for meget plads hen over sommeren. Så nu skal der strammes op. I formiddags snackede jeg mandler og friske blåbær og her til eftermiddag står den på grøntsagsstænger og friskrørt humus. I aften snupper jeg en smoothie med jordbær og mynte. Eller en riskiks med chokolade. Eller et par store fede dadler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

  1. Det lyder godt.. jeg er i samme klub -for mange sommer-kager og nu på afvænning 😉

  2. Ligger din humus opskrift mon her på bloggen et sted? Savner en god hjemmelavet…

  3. Mandler er jeg blevet glad for at snacke, sammen med vindruer og ananas.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.