Den lille havfrue.

Da H. C. Andersen i forrige århundrede skrev eventyret Den lille havfrue havde han sikkert ikke forestillet sig at historien senere skulle fortolkes i tegnet form af Disney og hans dygtige tegnere.

Jeg har altid holdt meget af eventyret, som i vanlig H. C. Andersensk stil har så mange lag at man hele tiden ser noget nyt. Med temaer som kærlighed, liv og død er eventyret eviggyldigt og i Disneys version taler det stadig til moderne børn. Således også Cathrine som fyldte 5 år i weekenden.

Sidste år var temaet for hendes fødselsdag prinsesser og hun fik derfor to smukke barbiekager. I år skulle det være havfruer, nærmere bestemt Ariel… Kagerne skulle jo ikke ligne sidste års kager, og da tiden var begrænset, så købte jeg to færdige sukkerprint hos kagekompagniet og lod farverne i de to billeder gå igen på borten, som er dekoreret med blomster og sommerfugle.

Indholdet er den klassiske: chokoladekage og jordbærfromage vendt med lækre chokoladestykker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

 1. Uhh, så fine de er! Rigtige tøse-kager 😀

 2. Hvor er de yndige!

 3. Sikke flotte kager til nogle små piger 🙂

 4. Der er så flotte. Det er altså ret genialt at man lige kan købe sådan nogle færdige print til en kage. Men de færreste kan nok trylle dem så flotte som du 🙂

 5. Hej! hvor er de bare super flotte!! Jeg har været inde på kagekompaniets hjemmeside og kan ikke finde dem du der har brugt.. eller nogen ligende..
  Er det muligt at du stadig har linket til dem??
  super godt arbejde med de kager!

  • Hej Heidi, der er næsten 5 år siden jeg lavede de kager, og der er jo sket meget siden, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.