Den falske kagekone eller hvordan det ene øjeblik tager det andet og ikke levner så meget som en kagekrumme

Der er nok at se til. Mødesager der skal læses. Nyhedsbreve der skal skrives. Hund der skal luftes. Katte der skal nusses. Frivilligt arbejde der skal passes. Havemøbler der skal ordnes krukker der skal tilplantes. Ferier der skal holdes og fødselsdage der skal fejres. For ikke at tale om bloginlæg der skal skrives. Og det sidste når jeg af en eller anden grund sjældent. Måske fordi jeg ikke får bagt ret meget og derfor heller ikke har anledning til at dekorerer. Jeg ville gerne bage og dekorere, men jeg får ikke prioritetet det, så tiden er der. Og så er spørgsmålet jo om det giver menig at blogge alene om alt det andet. Kærligheden der blomstrer som de smukke blomster i min have. Hunden der ligger i ske med den ældste af kattene. Skoven der står frisk og grøn. Eller de nye sko og støvler i mit skab.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

 1. Det lyder til at du har dejligt travlt…så pyt..bloggen må vente 🙂

 2. Har sidder og surfet rundt på adskillige blogs i dag og mindes mit interview med dig for nogle år siden. Dengang var du enestående som kageblogger. Nu pibler kagebloggene frem i stimevis.

  Det er muligt, du ikke længere har så meget tid til at bage. Men for søren, hvor har du været forgangskvinde med din blog. Og det er da værd at rose dig selv for.

  De bedste sommerhilsner
  Hanne
  Journalist

 3. Ja, der er sørme sket meget på kagefronten siden dengang Hanne. Men dit interview satte jo gang i mange refleksioner hos mig, og uden dem, havde jeg nok ikke været der, hvor jeg er i dag.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.