dada-dada-dada-dada-da…

Batman. Og gerne i en version, hvor man kan se ham den lækre Christian Bale. Det var opgaven, jeg blev stillet, da naboens datter fyldte 18 år lige inden 2012 blev til 2013.

 

Så googlede og blev nærmest hængede for lidt lækker er han jo, ham Christian Bale. Nå, men der skulle jo bages og laves fyld. Så først bagte jeg en ordentlig portion af de gode lette og luftige lagkagebunde

og lagde dem sammen med en luftig mousse med passionfrugter, nypresset appelsinsaft og luftigt pisket fløde blandet i en vaniljefromage fra Specialkøbmanden.

Da kagen havde sat sig smurte jeg den op med den efterhånden klassiske italienske marengssmørcreme (IMBC) og overtrak kagerne med grå fondant. Og en stribe gul. Og så lod jeg ellers kage være kage indtil kort før den skulle afleveres, hvor jeg satte højhuse, bat-logoer og Batman på.

Husene er lavet af færdig indfarvet sort fondant fra Kagebutikken, og kunne godt have brugt lidt tyllosepulver. Batlogoerne og Batman er lavet af sukkerprint. Batman har en sort bagside og de to lag er klistret sammen med lidt vand om et par grillspyd og stukket i kagen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

 1. Hej!

  Sikken en dejlig side – næsten lige til at spise 😉

  Opskriften på lagkagebunde ser god ud, men hvor mange bunde kan en kage deles i?

  På forhånd tak.

  Med venlig hilsen
  Mette

 2. Pingback: Min allerførste lagkage | Strikketante.dk

 3. Marianne Villumsen

  Hej kage-elskere,

  Jeg har for første gang begivet mig ud i fondant universet
  og har selv prøvet at lave fondant. Det gik fint men på lørdag skal
  jeg bruge den til at overtrække en kage. Jeg er lidt i tvivl om hvordan
  jeg skal gribe det an, så derfor spørger jeg jer til råds om nogle gode
  tips.
  Skal jeg rulle fondanten ud på flormelis, kan den få for meget, og er
  der nogle specielle tricks der kunne være gode at bevæbne sig med udover
  tålmodighed:-)

  På forhånd tak:-)

  Hilsen Marianne :-p

  • Kære Marianne

   Jeg har skrevet en jeg ælter fondanten igennem med lidt fedtstof (smagsneutral kokosolie eller palmin) og bruger maizena når jeg ruller ud, fordi flormelis kan få fondanten til at klistre. Jeg kommer det i en skum-vaskeklud og lukker den med en elastik og bruger den til at “duste” bordet med. Jeg har ikke erfaring med hjemmelavet fondant, men pas på, at den ikke bliver for tør.

   Hilsen
   Pia/kagekonen.com

 4. Pingback: Hvid bryllupskage - Kagefeerne

 5. Pingback: Stikkelsbær lagkage - Kagefeerne

 6. Pingback: Blomster konfirmationskage - Kagefeerne

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.