Cupcakes

Ham jeg engang var gift med, har en bror, hvis kone fyldte 30 år sidste weekend. Den slags skal jo fejres… Og gerne med manér, så jeg lavede snyde-cupcakes. Dobbelt-chocolate-brownie cupcakes med hvid chokoladesmørcreme.

2013-04-12 20.30.10Snyde-cupcakes fordi, jeg bagte brownien i bradepander og stak de mange små kager ud med en dessertring. Og jo det giver rester, men så er der jo noget at lave træstammer af…

Smørcremen er farvet med sort pastafarve, og det ser forrygende ud, men det giver sorte tunger, så måske er det ikke så fantastisk endda…

2013-04-11 12.23.06

 

De mange små stilletter er lavet i en blanding af gumpaste og fondant. Jeg brugte en lille oval udstikker til sålen og lod den tørre over en træpind, så  de fik facon. Bagefter limede jeg små hæle og overlæder på. Og til sidst fik de alle en lille blomst på. Et pillearbejde helt uden lige, men rigtig hyggeligt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

 1. Hej
  Rigtig fine Cup Cakes…men egentlig skriver jeg, for at bede dig svare på mit spørgsmål, i min kommentar under “bogen jeg altid vender tilbage til” Jeg vil blive rigtig glad hvis du kan hjælpe mig 🙂
  Mvh
  WinieG

 2. Hej! Super flotte ser de ud!
  Jeg skriver for at spørge om dine bageanvisninger er baseret på varmluft, over- og undervarme eller noget helt tredje … hvis der da findes sådan noget:-).
  Når ikke andet er anført, er der da en tommelfingerregel man skal bruge. Altså er det f.eks. aldrig varmluft til kager eller??
  Tak – sådan lidt på forskud!

 3. Betty K

  Hej. Min datter bliver 6 år i Slutningen af juni måned. Mere end noget ønsker hun sige en kage i form som en skilpadde. Da jeg er fuldstændigt håbløs når det kommer til at frembringe kager, vil jeg høre om du nogensinde laver kager for andre – og hvis ikke, kender du til nogen i Københavnsområdet, som ville kunne lave en fin padde-kage?
  På forhånd mange tak for hjælpen.
  Bettina

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.