Ceci n’est pas une pipe…

Eller på dansk: Dette er ikke en pibe… hvilket jo faktisk er rigtig for det er en kage eller for at blive i det filosofiske hjørne, dette er et billede af en kage. En gigantisk cupcake faktisk. Intet mindre… Og så er den heller ikke størrer, for de er kun 12 på Myndlingens filosofi-hold, og det er dem der her til morgen skal smæske sig i denne.


Det er i øvrigt meget sjovt med Myndlingens interesse for det filosofiske og ekstentialistiske, for pludselig er det ikke kun matematikkens, fysikkens og kemiens love der tales om over bordet om aftenen, nu har diskussionerne pludselig fået en etisk dimention, og så kan jeg pludselig være med igen…

Kagen er i øvrigt bagt i min nye form, som jeg købte hos Williams-Sonoma i New York. Det er en fantastisk form lavet af Nordic Ware og den vejer temmelig meget…


Jeg brugte opskriften der fulgte med formen, eller næsten… Jeg udskiftede mælken med appelsinsaft og tilsatte revet skal af 1 appelsin og ½ cup Callebaut chokolade-knapper… Jeg lagde kagen sammen med et lag italiensk marengs-smørcreme tilsat lemoncurd og overtrak med sugarpaste.

Hvis jeg får gode tilbagemeldinger på smagen, så lægger jeg opskriften ud en af dagene…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

 1. Jeg gad godt sætte tænderne i den 🙂 Den er så indbydende, at det er helt vildt.

  De unge mennesker forandrer sig hele tiden, det er spændende at følge 🙂

 2. Fantastisk kage – og den der form ser godt nok solid ud.

  Glæder mig til at høre filosoffernes smagsbedømmelse.

 3. uhm jeg glæder mig også til at høre deres bedømmelse 🙂

 4. Forresten håber du får et godt kursus i morgen, du er en kapacitet og det må være så skønt at blive undervist af dig 🙂

 5. Tilbagemeldingen var: Det ligner en kage, det smager som kage, ergo så er det en kage 🙂

  Der var spist rub og stub og den havde smagt rigtig godt, så jeg må hellere få lagt opskriften ud en af dagene…

 6. Jeg har tagged dig.

 7. nøj manner! hvor er den fin. .

  kan man andet end elske nordic ware! . . .

 8. Sikke nogle vidunderlige kager!
  Det er dejligt med en side, hvor nybegyndere kan lære fagets hemmeligheder:)
  Hvor kan man købe de sølvfarvede kageplader de fleste af dine kager står på?

 9. Formene fra Nordic Ware kan faktisk købes i Danmark og der er noget både for børn og voksne – set hos http://www.happyhoola.com

 10. Halløj der! Sikken en smuk version af Giant Cupcake 🙂 Må jeg låne billedet til mit website? Din fine kage er nemlig meget meget smukkere end Nordic Wares egne udgaver. Jeg har lige bestilt selvsamme form hjem og skal bruge et billede – blev faktisk noget glædeligt overrasket over at se den på din blog….
  Ha’ det hyggeligt
  Kh Katinka – (www.blandet-landhandel.dk)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.