Brug din stemme

Som medlem af kommunalbestyrelsen har jeg selvfølgelig også været på gaden de seneste uger for at overbevise vælgerne om, at de skal stemme. Og selvfølgelig helst på det parti jeg repræsenterer. I lørdags var jeg på gaden med socialministeren. Det var et par hyggelige timer i godt vejr og med mange gode diskussioner med borgere og handlende i byen, hvor jeg bor.

Jeg besluttede for lang tid siden, at jeg ikke vil bruge bloggen som politisk platform. Derfor vil jeg heller ikke her argumentere hvorfor du skal stemme det ene og ikke det andet, men blot opfordre til, at du tager stilling og bruger din demokratiske stemme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.