Bordtennis.

Nicholas er vild med bordtennis og kage… og idag fylder han 10 år, og sådan en rund fødselsdag skal fejres med maner!


Jeg synes også det var skønt med en udfordring, så jeg lavede denne chokoladekage fyldt med jordbærfromage og chokolademousse. Bats og bold er lavet i sugarpaste tilsat lidt tylose, men nettet har jeg snydt med… jeg kunne simpelthen ikke finde en måde at lave det på, der var solid nok, så jeg klippede en strimmel af et stykke skridsikkert underlag og rullede om to grill-spyd, voila et stk. bordtennisbord med net.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

 1. Damn – du overgår bare dig selv, hver eneste gang – den bliver et totalt hit!

 2. Fed kage! Gu ved om det der sugar veil ville kunne bruges til net? Jeg aner ikke hvor holdbart det er dog.

 3. Anonymous

  hej
  hvor du god. jeg bruge din side meget er næsten inden og kigge hverdag bare lige for at se om der er noget nyt. håber jeg bliver lige så god en dag øver og øver laver midst en kage om ugen.
  men jeg har lige et ? hvordan får du dine bunde så fine? bruger du bagepapir eller smør du formene med noget håber du gider give e kort svar.

 4. hej anomyme og tak for de rosende ord. Jeg bager mine bunde som hele kager i gode forme, som jeg har i flere faconner og størrelser. Desuden lægger jeg kagerne sammen i formen så de bliver lige på kanterne. Om jeg smører formen eller forer med bagepapir er lidt med forskel, undtagen hvis det drejer sig om lagkagebunde, som bliver bedst hvis de bages i en form der kun er smurt (jeg bruger bagepapir) i bunden.

 5. Har arbejdet lidt i sugarveil. Og jeg mener det er stærkt nok til et evt. bordtennis net.

 6. Det tror jeg du har ret i Louise, så hvis man har sukker og udstyr, kan man sagtens bruge det.

 7. Henriette

  Hej Kagekone

  Det er så flot og inspirerende det du laver. Kan jeg mon finde opskriften på chokoladekagen med jordbærfromage og chokolademousse til bordtennis-kagen nogen steder? Men søn bliver snart 8 og elsker bordtennis, så jeg tænker på at kaste mig ud i det 🙂 Håber du kan hjælpe mig videre.
  Mange hilsner
  Henriette

 8. Jennie Jensen

  Hej Kagekone.
  I mudcake-opskriften skal bruges selvhævende mel. Hvad er det? Hvor kan det fås? Kan man ikke bruge andet hævemiddel? I øvrigt tak for dejlige opskrifter:o)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.