Bogen jeg altid vender tilbage til

En af de første bøger jeg købte, da jeg begyndte at dekorere kager var ‘The Essentiel Guide To Cake Decorating’ og den holder stadig.

Så hvis jeg skulle anbefale bare 1 bog, må det blive den. Den har gode basis-opskrifter, basis-arbejdsbeskrivelser og er rigtig god at hente inspiration i.

20130128-172101.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

 1. Hej.
  Jeg har søgt efter din bog..
  Der hvor jeg finder den står der det er et hæfte..
  “The essential Guide to Cake decorating – Murdoch”
  Du er så fantastisk dygtig og inspirerende at jeg simpelthen er nødt til at købe mig den rigtige bog..
  Tina.

 2. Hej
  Fantastisk side du har 🙂
  Jeg har indvisteret i “Bogen” og synes den er helt fantastisk…jeg har dog et problem…i flere af opskrifterne skal der bruges “mixed spice”…er klar over det er “mixet krydderi” men hvilke krydderier?? hvor kan jeg købe den rigtige blanding og hvad hedder den herhjemme i DK??
  Håber du kan hjælpe.
  Mvh
  Winie G

 3. Hej
  Jeg må indrømme at jeg er en smule skuffet over, at du “aldrig” har svaret mig på mit spørgsmål :-(…jeg holder meget af at kigge på din side, ellers 🙂
  Mvh Winie

  • Kagekonen

   Kære Winnie, det må du undskylde. Dit spørgsmål var smuttet i mængden af mails… Mixed-Spice er en krydderblanding der bla. Kanel, muskat og allehånde og ofte også nelliker og ingefær. De har det hos Specialkøbmanden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.