At geare ned…

Er nok noget af det, der falder mig aller sværest, det er lige så svært som at bede mig om, at have tålmodighed med noget… Jeg lever er et impulsivt og passioneret menneske, ikke bygget til at tage den med ro, eller at skabe orden og stuktur. Ikke helt uproblematisk man lider af en sygdom som fibromyalgi, men jeg prøver, og ender ofte med at få sat alt for mange skibe i søen på en gang…

De sidste par uger har været hårde, jeg har været små sløj, haft mange kager og et enkelt kursus. Husbonden har haft travlt både med arbejde og ombygningen, og så var han også afsted på kursus sidste weekend. Og for at det ikke skal være løgn, kom jeg for en månedstid siden til at sætte mig endnu et mål, jeg skal nå i løbet af de kommende måneder; jeg har meldt mig til BT’s kvartmarathon i april, og det betyder at jeg skal øge løbetræningen betragteligt. Samtidig med at vi bygger om og jeg er gået i gang med det der kørekort til motorcykel…

Men det går, jeg trækker vejret, prøver at nøjes med et skridt af gangen, skaber orden i bunkerne, får styr på tankerne og når det hele bliver for meget, så smækker jeg en cd i anlægget eller en film i dvd’en, hækler eller strikker lidt, løber en tur eller læser en bog… I øjeblikket har jeg gang i fire for selvfølgelig kan jeg ikke nøjes med en.


Ombygningen skrider i øvrigt stille og roligt fremad… vi er nu nået så langt at man faktisk kan se, at der er sket noget. Alt støm er trukket om, kabler er fræset i væggen, der hvor det er nødvendigt, radiatorer er taget ned, varmen til kælderen lagt om, og der er gjort klar til gulvvarmen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. Hej Kagekone. Jeg har selv fibromyalgi og kender det alt for godt. Hjernen har gang i en masse projekter, som kroppen ikke gider være med til. Jeg skal også lære at geare ned. Er det “Køkkenrevolution for hele familien” der ligger bagerst? Er den god? Mvh Malou

  2. Jeg lider ikke af fibromyalgi (heldigvis, det måtte være hårdt), men jeg lider af sygdommen “at sætte mange skibe i søen” – fuldstændig lige som du! Jeg plejer at brænde mit lys i begge ender – samt på midten!! Men det bunder nok i, at man har et passioneret forhold til livet og alt det man gerne vil nå. Når du nu står i dit vidunderlige køkken om et par måneder vil du nyde det ekstra meget, fordi I brugte energien og tiden på at få det flot og lækkert.

  3. @Klidmoster, du har spottet rigtigt. Det er “Køkkenrevolution…” der ligger nederst ovenpå ligger “Kernesund mad” for jeg prøver i øjeblikket at leve gluten- og mælkefri inspireret af cykelsønnen. Synes faktisk at det både har lettet de maveproblemer jeg altid har døjet med og smerterne er også anderledes…
    @Camilla, jeg kommer til at elske det køkken :o)

  4. Puha, hvor lyder dine ord bekendte…det med at ville mere, end kræfterne rækker til, kender jeg alt for godt – og jeg har endda ikke fibromyalgi, jeg er bare ekstremt dårlig til at respektere mine egne grænser…

    Det bliver da helt fantastisk det køkken!!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.