Ænder, grise, ko og får…

høre til min bondegård…


Jeg kender en lille gut som fyldte 3 år forleden. Han er vild med sin bondegård og de tilhørende dyr, så da hans forældre spurgte om jeg ville lave en kage til ham, så var det altså oplagt at tage afsæt i bondegårdstemaet…

Jeg hyggede mig gevaldigt med at modellere de små dyr og håber at knægten blev glad for sin kage. Indholdet er lagkagebunde lagt sammen med vanillefromage og jordbær/rabarbermousse. Fåret har jeg fundet inspiration til hos min guru Lorraine McKay. Du kan se hvordan man laver dem lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Comments

 1. Det er da godt, at du hygger dig med det, for sikken dog et arbejde, kagekone! – og håber også gutten bliver glad.

 2. For søren hvor er det en sød kage – den 3-årige bliver da vildt glad 🙂

 3. Jeg ville blive lykkelig hvis jeg fik sådan en kage – hvor er de dyr bare nuttede !!!

 4. Hvor sødt 😉

 5. Genialt, den kage er bare for dejlig! Har du egentlig flere kursus planer? Fx modellering? 🙂 Kommer meget gerne!!

 6. Hvor er den fin! Jeg er helt vild med det får altså!!!

 7. hej “kagekone”

  Jeg fandt tilfældigt din side og dine billeder og vil bare rose dig for din store kreativitet. Jeg har set mange flotte kager i England, hvor de er superdygtige til den slags – men du står bestemt ikke tilbage for dem… 🙂

 8. Velkommen til Lisbeth og tak for de rosende ord.

 9. Ååh, vilka fina djur! Blev förälskad i den supersöta lilla kon =)

 10. hvor er det bare en fin kage. kunne godt tænke mig at kaste mig ud i at modellere koen, men kan ikke lige tyde den helt ud fra biledet. har du ikke en how to på den også.

  hilsen kristina

 11. Kære Kristina
  Jeg har ikke lavet en how-to på koen, men måske det kommer en dag. Den er som alle andre figurer bygget op af kugler, kegler og pølser. Og er resultatet af flere forsøg 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.