Æblemand kom indenfor…

Æbletræerne i min omegn bugner af frugt. Nogle modne andre skal hænge lidt længere. Et par skridt fra min hoveddør står et fint lille æbletræ, med de dejligste rød-grønne æbler, og de er modne nu. Det er heldigt for mig, for jeg måtte bare have æblekage forleden. Sådan en skøn lun en med knasende sprødt låg. Mira har en god opskrift, og jeg havde mandler, havregryn, smør og sukker. Æblerne hentede jeg direkte på træet.

Serveret lun med en klat creme fraiche kan man høre englene synge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Mmm, jeg elsker æblekage 🙂

  2. Åh ja æblekage må være noget af det bedste ved efteråret! Jeg elsker de gammeldags æblekager med æblemos, flødeskum og makroner. Mmm bliver helt lækkersulten!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.