Æbletid

 

Livet løber stærkt, og jeg løber med. Der sker ting og sager i mit liv. Store omvæltninger, der for alvor tog fart da jeg blev færdig som yogalærer i det sene forår. Nu underviser jeg 3 hold om ugen og i næste uge tager jeg et kæmpe skridt i retning væk fra den pension der har været mit forsørgelsesgrundlag de sidste 9 år. Der er stadig tid til kager, men ikke så meget tid til at skrive om dem. Jeg vil prøve at finde tid, men prioriterer altså job, yoga og mit liv lidt højere. Det håber jeg I forstår.

20130925-092746.jpg

20130925-092738.jpg

20130925-092723.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tags:

 
 
 
 

2 Kommentarer

 • Hej
  Skønt at høre at du trives og er på vej ud i livet for fuld styrke. Jeg har virkelig savnet dine skriblerier, din blog var den første jeg begyndte at følge for snart mange år siden da jeg selv begav mig ud i kage- og blogverdnen. Du har været til stor inspiration og selv om din blog har ligget stille har jeg af og til været forbi alligevel for at finde dette og hint som jeg kunne huske at have læst engang.
  God vind og husk “rejs kun med livets hastighed”
  Kh fra
  Anne

   
 • Tina Jensen

  Dejligt at høre du har det godt… og det er jo vigtigt at du lever dit liv.
  Ærgerligt med bloggen for den har givet mig rigtig megen inspiration men respekt for din beslutning. alle gode tanker til dig

   
 

Send en kommentar

påkrævet

påkrævet

valgfri


 
 
 
 

Nye kommentarer

 
 

Arkiver