Movember

 

November er mændenes måned. Der får de lov til at gro overskæg og der sættes fokus på mænds sundhedsproblemer. Det vil jeg gerne støtte, så jeg har bagt muffins med hakkede hasselnødder, hvid chokolade og revne æbler og toppet dem med en karamel-smørcreme moustache.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tags:

 
 
 
 

1 kommentar

 • Hey nyt look.. det er sg så fancy at jeg næsten ikke kunne finde rundt. Men lækkert er det!

  Det ser kagerne nu også ud til at være – det var den røremaskine der stod et sted på ønskelisten!!!! ;)

   
 

Send en kommentar

påkrævet

påkrævet

valgfri


 
 
 
 

Nye kommentarer

 • Anna: Hej Kagekonen! Har du nogen erfaring med mængder og bagetid…
   
 • Mie: Hey kagekonen... Jeg har sagt ja til at lave bryllupskage t…
   
 • Sheena: Jeg har kigget på din omregner, men mangler portioner for a…
   
 
 

Arkiver