Flytterod

 

Det er ikke kun i mit privatliv, der bygges om, flyttes om, rykkes rundt og gøres lækkert. Også kagekonen.com trænger til en tur, men jeg skal lige have fundet ud af hvordan møblerne skal stå og hvilken farve der skal være på væggen. Jeg håber I bærer over med mig :-)

I mens kan I finde den “gamle” blog på http://kagekonen.blogspot.dk/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tags:

 
 
 
 

1 kommentar

 • Hejsa!
  Jeg ville lige smide en kommentar, for jeg synes at den blog virker rigtig levende, glad og meget imødekommende – og er selvfølgelig underholdende at læse. Derfor har jeg valgt at linke til din hjemmeside (håber det er ok!) fra mit nye kageforum. Håber at du kunne have lyst til at ‘joine’ mit nye forum, for jeg er sikker på at sådan en som dig har en masse at lære fra dig :)
  Håber på at se dig der inde.
  Mvh. Dinah / Dinah.dk – Danmarks bedste kageforum!

   
 

Send en kommentar

påkrævet

påkrævet

valgfri


 
 
 
 

Nye kommentarer

 • Marianne: Hej. Jeg kan se at du i 2008 ledte efter en manual til din J…
   
 • Mette Pedersen: Hej. Jeg ville lige høre, da jeg gerne vil prøve denne k…
   
 • Anna: Hej Kagekonen! Har du nogen erfaring med mængder og bagetid…
   
 
 

Arkiver